Vonj Lavender Hilla, okus Piva.

3-dnevno nepozabno doživetje Lavender Hill eco resort

Lavender Hill eco resort | skriti kotiček Slovenije

Lavedner Hill eco resort je skriti kotiček Slovenije v objemu narave. V Savinjski dolini nad Polzelo se vam po kratki vožnji skozi zeleni gozd, odpre pogled na prostrano posestvo. Takrat se prične vaše doživetje. Ko si zaželite sproščenega oddiha v naravi, je čas za Lavender Hill eco resort.

Jutra so polna ptičjega petja. K osvežitvi vas pokliče bazen sredi cvetočega travnika. Kmečki zajtrk, iz pravkar nabranih lokalnih svežih pridelkov, vas pričaka na mizi. Vedno pripravljen z ljubeznijo. Ekološki certifikat potrjuje, da je vsa pridelana hrana na posestvu ekološka.

Pozitivna energija, ljubezen in skrb za naravo so tukaj doma. Dobrodošli tudi vi.

Poskrbeli bomo, da bodo vaše počitnice postale nepozabno doživetje.

3 dnevno nepozabno doživetje

Vonj Lavender Hilla, okus Piva.

Prvi dan Lavender Hill doživetja:

14:00 | Dobrodošlica na Lavender Hillu – kmečki prigrizek iz lokalnih sestavin in sprehod po posestvu Lavender Hilla.

15:00 | Namestitev v udobnih apartmajih Lavender Hilla.

16:00 | Z Lavender Hilla se bomo spustili med hmeljišča Spodnje Savinjske doline in se ohladili z obiskom Jame Pekel. Nato nas bo pot vodila v prestolnico Hmelja, v Žalec.

V Hmeljarskem muzeju si bomo ogledali zanimivosti zgodovine hmeljarstva. Polni novih znanj se bomo odpravili v mestni park Žalec, kjer nas bo pričakala Fontana piva in nam ponudila raznolike okuse slovenskih craft piv.

V parku pod mogočnimi drevesi bomo okušanje piva spremenili v prijetno sprostitev. Ko spoznamo vse okuse piv, pa nas bo pot vodila nazaj na posestvo Lavender Hill.

20:00 | Z odprtega kurišča na travniku bo dišalo.

Chef Lavender Hilla nam bo pripravil večerjo, ki bo razveselila naše brbončice.

Pod hruško nas bo čakal sodček in nam ponudil nov okus lokalnega craft piva.

Predstavljajte si, da ste pravkar odložili krožnik in prijeli za kozarec napolnjen z zlatorumeno pijačo, se usedli na ležalnik in ponovno uživali ob pogledu na prostrano naravo in bazen, ki kliče po osvežitvi. Občutek je fantastičen.

Drugi dan Lavender Hill doživetja:

8.30 | Kmečki zajtrk Lavender Hill

9.30 | Odpravimo se na spoznavanje lepot Zgornje Savinjske doline. Ob toku reke Savinje nas bo pot vodila v Logarsko dolino, vse do njenega izvira, slapa Rinke.

Najbolj neustrašni boste takoj izbrali osvežitev pod najvišjim slapom Slovenije (slap Rinka), tisti, ki pa potrebujete še nekaj spodbude, pa vas bo v Orlovem gnezdu počakalo lokalno okrepčilo.

Da doline ne bomo zapustili brez da bi okusili tradicionalno jed, se bomo ustavili na planšariji. Postregli nam bodo z domačimi štruklji in z zvarkom lokalnega iz brinja.

Najlepši pogled je pogled z vrha. Zato, da bi na znamenito slovensko dolino pogledali tudi od zgoraj, pa se bomo odpeljali po panoramski cesti, kjer bomo na eni izmed turističnih kmetij uživali v kmečkem kosilu s pogledom na Kamniško-Savinjske Alpe.

Iz višjega predela Zgornje Savinjske doline nas bo pot vodila v Šaleško dolino. Po prihodu v dolino, pa napoči čas za novo okušanje lokalnega craft piva v pivovarni Loko Loko. Na plaži ob Velenjskem jezeru se bomo osvežili in pustili doživetjem, da se vtisnejo v spomin.

Da ne zamudimo večerje, ki nam jo pripravlja Lavender Hill Chef se bomo okoli 19:30 ure odpravili nazaj na Lavender Hill eco resort.

20:00 | Večerja na terasi Lavender Hilla se bo nadaljevala z glasovanjem za izbor najboljšega lokalnega piva. Delčki sestavljanke se bodo počasi združili v celoto.

Doživeti trenutki se bodo povezali v nepozabno zgodbo vašega oddiha na Lavender Hillu.

Slap Rinka - Lavender Hill nepozabno doživetje
Lavender Hill nepozabno doživetje - Štruklji
Lavender Hill naj wellness

Tretji dan Lavender Hill doživetja:

8:30 | Kmečki zajtrk Lavender Hill in osvežitev v bazenu s pogledom na ovčke, ki se pasejo na zelenem travniku.

Na voljo imate možnost sproščanja v zasebnem wellnessu, ki nudi prijetno savno, prostor za počitek in jaccuzzi z dih jemajočim razgledom.

10:00 | Oddih na Lavender Hillu se zaključuje, nepozabno doživetje ostaja za vedno.

Ko si zaželite, da se čas ustavi.

Vonj Lavender Hilla, okus Piva.